Petitchef

IAHNIE DE FASOLE LA CEAUN

Felul principal
2 porții
40 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se pune untura in ceaun, se adauga ceapa, ardeiul, morcovul, carnatul si pastrama, toate taiate feliute. Se lasa la calit, la foc potrivit, aproximativ 15 - 20 minute.
  • Se pune o jumatate de lingurita de boia de ardei, o lingurita de pasta de ardei iute, se amesteca si se mai lasa sa fiarba la foc mic pana se prajeste carnatul si se inmoaie legumele. Se adauga fasolea boabe fiarta; am fiert-o cu o seara inainte acasa.
  • Se pune o jumatate de lingurita de boia de ardei, o lingurita de pasta de ardei iute, se amesteca si se mai lasa sa fiarba la foc mic pana se prajeste carnatul si se inmoaie legumele. Se adauga fasolea boabe fiarta; am fiert-o cu o seara inainte acasa.


A adi`s blog

Poze

IAHNIE DE FASOLE LA CEAUN
IAHNIE DE FASOLE LA CEAUN - poza 2
IAHNIE DE FASOLE LA CEAUN - poza 3
IAHNIE DE FASOLE LA CEAUN - poza 4
IAHNIE DE FASOLE LA CEAUN - poza 5
IAHNIE DE FASOLE LA CEAUN - poza 6
IAHNIE DE FASOLE LA CEAUN - poza 7
IAHNIE DE FASOLE LA CEAUN - poza 8

Întrebări:




Comentarii:

ARDE2009, 01/07/2015

Fasolea fiarta acasa nu o sa-i ofere niciodata gustul unei fasole fierte la ceaun!eventual o preferbem acasa pentru a putea elimina poliglucide(stahioza) responsabile cu disconfortul .....flatulentei!dar parca eram in aer liber!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
03/08/2013

Forte buna

(0) (0) Abuz
13/03/2013

Super ! one of the best !!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tarta cu ciocolata si fasole rosie
Tarta cu ciocolata si fasole rosie
10 porții
35 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Hummus de fasole alba si lapte de cocos
Hummus de fasole alba si lapte de cocos
10 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Crochete de fasole alba
Crochete de fasole alba
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Salata de fasole boabe-petitchef
Salata de fasole boabe-petitchef
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.7 / 5

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Bucura-te de verde, mananca fasole verde! Bucura-te de verde, mananca fasole verde! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează