Petitchef

Retete de post iahnie de cartofi

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Calim ceapa pentru iahnia de cartofi timp de 2-3 minute, dupa care adaugam cartofii taiati cubulete si ii lasam sa se inabuse intr-o cantitate de apa cat sa acopere cartofii pe trei sferturi.
  • Adaugam sarea si piperul, cam o jumatate de lingurita din fiecare, dar depinde de gust. Cand cartofii incep sa se inmoaie, adaugam pasta de rosii si amestecam. Usturoiul tocat marunt este adaugat cand iahnia de cartofi este aproape gata, ca sa isi mentina aroma.
  • La sfarsit presaram verdeata tocata. Iahnia de cartofi este o reteta de post usoara, pe care o putem prepara rapid, in orice anotimp.O servim cu salata verde sau salata de muraturi, in functie de sezon.

Poze

Retete de Post Iahnie de Cartofi, poza 1
Retete de Post Iahnie de Cartofi, poza 2
Retete de Post Iahnie de Cartofi, poza 3

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Piure de cartofi - simplu si rapid




Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Retete de post
Retete de post
4 porții
30 min
Foarte ușor
3.1 / 5
Rețetă Midii cu cartofi prajiti
Midii cu cartofi prajiti
2 porții
1h10m
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Aligot - piure de cartofi cu branza
Aligot - piure de cartofi cu branza
4 porții
50 min
Ușor
3.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiPeștele, un aliment esențial pentru sănătatePeștele, un aliment esențial pentru sănătateCiupercile și bucătăria româneascăCiupercile și bucătăria românească

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.