Notifications: Căutare avansată

Fasole scazuta

(4.29/5 - 152 voturi)
21 comentarii


  • FASOLE SCAZUTA
  • FASOLE SCAZUTA, Poza 2
  • FASOLE SCAZUTA, Poza 3
  • FASOLE SCAZUTA, Poza 4
  • FASOLE SCAZUTA, Poza 5
  • FASOLE SCAZUTA, Poza 6
  • FASOLE SCAZUTA, Poza 7
  • FASOLE SCAZUTA, Poza 8
  • FASOLE SCAZUTA, Poza 9
Type:
Felul principal
Numarul de porții:
2 porții
Preparare:
45 min
Gătire:
30 min
Gata în:
1 h, 15 m
Dificultate:
Foarte ușor

Ingrediente

- 500 g fasole
- 200 g suc de rosii
- 3 cepe
- un ardei gras
- 2-3 morcovi
- ulei de masline
- delikat
- cimbru
- piper
- verdeata

Preparare

Etapa 1

Fasolea se lasa la umflat pentru cateva ore apoi se fierbe schimband apa de trei ori pe aragaz trebuie sa avem la indemana apa fierbinte pentru a turna peste fasole dupa schimbarea apei.

Etapa 2

Intr-un vas se pune cateva linguri cu ulei de masline si cateva linguri cu apa pentru a inabusi ceapa si ardeiul tocat, morcovul razuit.

Etapa 3

Lasam 5 minute pe aragaz apoi adaugam sucul de rosii, mai lasam cateva minute pe foc apoi adaugam fasolea si completam cu zeama in care a fiert fasolea.

Etapa 4

Tinem fasolea pe foc timp de o jumatate de ora, asezonam cu sare si piper iar la sfarsit adaugam mararul tocat marunt si un varf de lingurita cu cimbru.

Etapa 5

Se serveste cu castraveti acri sau o salata de muraturi asortate.

Întrebări:








Punctează această reţetă:

Comentarii (21):

5 / 5
Postat 04/10/2011, 18:53

Arata bn sper sa-mi iasa si gustoasa.....am sa o incerc

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 21/02/2012, 08:17

Super mincarea de fasole asa fac si eu

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 27/03/2013, 11:56

O sa incerc azi sper sa imi reuseasca:)

(0) (0) Abuz
4 / 5
Postat 17/02/2014, 18:44

Mi se pare o reteta ușor de făcut !

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 17/12/2013, 18:31

Mie mia placut incercati si voi

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 11/12/2013, 12:22

Acum merg si eu sa pregatesc...

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 08/11/2012, 11:21

Doru pocol zice ca e bonnisima

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 12/04/2013, 11:45

F buna bv bv bv bv bv bv

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 01/10/2013, 07:34

O sa o incerc chiar azi

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 27/06/2013, 20:50

Fasolescazuta cu ciolan

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz

Sort:    Filter:

Video sugerat



Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăUn fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Mâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:
(c) Madeinwork | Mențiuni legale