Legume in sos de smantana

(5.00/5 - 3 voturi)


Ingrediente

- o punga amestec mexican
- o cutie smantana
- o capatana usturoi
- 3-4 cartofi
- 100 ml vin alb
- sare
- piper
- marar proaspat

Preparare

Etapa 1

Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cubulete mici. Ungem o tava cu unt, dupa care adaugam cartofi, amestecul mexican, usturoiul si o cana cu apa in care am pus sare dupa gust.

Etapa 2

Dam la cuptor app20-30 de minute.

Etapa 3

Cand legumele sunt aproape gata punem smantana peste legume si vinul alb si mai dam cateva minute la cuptor.

Etapa 4

Servim asezonat cu marar tocat fin.

Printează paginaAdaugă la favorite



Punctează această reţetă:


Întrebări:



Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!Pizza delicioasă pregatită în casăPizza delicioasă pregatită în casăMuraturile de casa, ambasadorii sanatatiiMuraturile de casa, ambasadorii sanatatii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:
(c) Madeinwork | Mențiuni legale