Petitchef

Gnocchi cu sos de mazare

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

aluat gnocchi:

Pt. sos:

Preparare

  • *Se curata cartofii de coaja si se trec prin razatoarea cu ochiuri mici, dupa care se amesteca cu faina, oul, sarea. Se framanta astfel un aluat de cartofi.
  • Din aluat se formeaza suluri din care se taie bucati mici si fiecare bucata va fi presata usor cu furculita inmuiata in apa rece.
  • Acestea sunt gnocchi care vor fi pusi la fiert in apa fierbinte cu sare. Cand se ridica la suprafata apei, inseamna ca s-au fiert.
  • Se taie cat mai marunt ceapa si sunca, iar costita se taie fasii, apoi se vor praji in ulei.
  • Se caleste ceapa, se adauga sunca si costita si se lasa impreuna sa se rumeneasca, dupa care se adauga smantana si mazarea.
  • Se tine pe foc pana ce sosul se ingroasa.
    Se potriveste gustul de sare, boia si piper si se aduce la masa alaturi de galustele de cartofi, totul presarat cu boia.


Întrebări:




Comentarii:

01/10/2011

Extraordinar

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Gnocchi de cartofi cu pesto
Gnocchi de cartofi cu pesto
4 porții
37 min
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Gnocchi alla sorrentina la tigaie
Gnocchi alla sorrentina la tigaie
4 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gnocchi de cartofi dulci
Gnocchi de cartofi dulci
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii From „Salsa” with love! From „Salsa” with love!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează