Petitchef

Lipii cu carne de oaie

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Inabuseste carnea de oaie in ulei cu putina apa si condimenteaza dupa gust. In grasimea ramasa caleste apoi ceapa taiata marunt. Adauga pasta de tomate dizolvata in apa, boiaua de ardei, vinul si carnea inabusita. Completeaza cu apa cat cuprinde si lasa sa fiarba.
  • Dupa ce a scazut bine, asaza in mijlocul lipiilor cateva linguri dinamestecul de carne. Alaturi, pune salata de varza cu rosii taiate cubulete. Pliaza lipiile pe jumatate sau ruleaza-le ca pe clatite.
  • Sugestie: Daca nu ai in casa lipii, pregateste repede cateva clatite.

Rețete inrudite

YouTube

Naan cu branza, lipii indiene cu branza



Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Lipii rapide la tigaie
Lipii rapide la tigaie
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Lipii cu branza
Lipii cu branza
4 porții
2 ore
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Aperitiv cu carne uscata
Aperitiv cu carne uscata
8 porții
1 h 8 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Tomato Burger
Tomato Burger
1 porții
20 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
4 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Pecorino - banza italiana din lapte de oaie Pecorino - banza italiana din lapte de oaie „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.