Petitchef

Lipie cu carne de pui

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
lipie

carne prajita de pui

cartofi prajiti

castraveti murati

ardei, rosii, gogosari, varza

Preparare

  • Prima data am lasat carnea la macerat o ora. Am condimentat-o cu vegeta, sare, piper, boia, 2 linguri de ulei de masline si am lasat-o la rece o ora.
  • Am taiat castravetii feliute, am folosit si crud, si murat, ardeii feliute. Am facut un mujdei din 3 catei de usturoi, amestecat cu smantana grasa.
  • Am prajit cartofii. Carnea am prajit-o si pe ea bine bine, pe ambele parti pana s-a rumenit. Am incalzit lipiile 1 minut in cuptor.
  • Si am inceput operatiunea de umplere. Am uns lipiile cu maioneza, am pus carnea, ardeii, castravetii si am pus deasupra sosul de smantana cu usturoi.
  • Dezavanatjul a fost ca aceste lipii au fost micute si nu le-am putut rula ca o shaorma, dar au fost bune. A papat si mama si implicit si Maria, dar fara maioneza si fara cartofi prajiti.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Lipie turceasca
Lipie turceasca
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Lipie umpluta
Lipie umpluta
5 porții
20 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Lipie arabeasca (reteta video)
Lipie arabeasca (reteta video)
5 porții
25 min
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Pui in crusta de mustar si ierburi de Provence
Pui in crusta de mustar si ierburi de Provence
6 porții
1h30m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Aperitiv cu carne uscata
Aperitiv cu carne uscata
8 porții
1h8m
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.