Kashik berek shorba -supa de coltunasi cu carne

De pansy
(4.68/5 - 28 voturi)
6 comentarii

Ingrediente

- aprox 4 l zeama de carne si oase de pui,vita,oaie sau miel
- 2 cepe tocate marunt
- o ceasca mare de bulion
- sare ,piper
- 300 ml iaurt
- 2 Lg ( linguri) menta uscata
- 4 catei de usturoi zdrobiti

ptr foaia de paste :
- 1 ceasca de faina
- 1 ou
- apa

ptr.umplutura :
- 0,5 kg carne tocata de pui,vita ,oaie sau miel
- 1 ceapa mare tocata marunt
- sare,piper,MENTA

Preparare

Etapa 1

Carnea tocata de pui,vaca,oaie sau miel se amesteca cu ceapa tocata marunt ,sare,piper,menta. Din cana de faina,ou si apa se face un aluat ca pentru taietei.

Etapa 2

Se intinde o foaie ca pentru taietei,se lasa putin sa se usuce si se taie patratele cam de 4-5 cm si se umplu cu carnea tocata. Intretimp se fierbe zeama de carne,dupa care se scot oasele din ea.

Etapa 3

Ceapa se caleste in ulei si se adauga bulionul,dupa care se adauga toate in supa si se da un clocot.se potriveste de sare se adauga si coltunasii si se fierb.

Etapa 4

Iaurtul se amesteca cu cateii de ustuoi zdrobiti si menta la servire se adauga in farfurie, peste supa, iaurtul.

Rețete inrudite


Întrebări:



De pansy




Comentarii:

Fryda
Fryda, 24/08/2010

Pare mai mult decat apetisant si sunt convinsa ca osteneala merita efortul compensandu-ne cu un gust mai mult decat delicios.Am sa incerc cu siguranta reteta.Daca este posibil mai lasa-ne scris astfel de retete specifice...

(0) (0) Abuz
simina, 24/08/2010

O sa fac si eu dar nu pot sa cred ca o sa iasa asa de buna ca in poze.te rog sa mai trimiti retete

(0) (0) Abuz
16/12/2013

Trebuie neaparat sa o fac si eu !! Cred ca este nemaipomenita!

(0) (0) Abuz
Dorind15, 27/08/2010

Chiar maine am s-o pregatesc

(0) (0) Abuz
12/12/2011

Foarte foarte buna

(0) (0) Abuz
cameliastefania
cameliastefania, 24/08/2010

Excelent!

(0) (0) Abuz


Punctează această reţetă:

Video sugerat

Harira, supa marocana




Rețete

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de HalloweenBunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:

(c) Madeinwork | Mențiuni legale