Petitchef

Kashik berek shorba -supa de coltunasi cu carne

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

ptr foaia de paste :

ptr.umplutura :

Preparare

  • Carnea tocata de pui,vaca,oaie sau miel se amesteca cu ceapa tocata marunt ,sare,piper,menta. Din cana de faina,ou si apa se face un aluat ca pentru taietei.
  • Se intinde o foaie ca pentru taietei,se lasa putin sa se usuce si se taie patratele cam de 4-5 cm si se umplu cu carnea tocata. Intretimp se fierbe zeama de carne,dupa care se scot oasele din ea.
  • Ceapa se caleste in ulei si se adauga bulionul,dupa care se adauga toate in supa si se da un clocot.se potriveste de sare se adauga si coltunasii si se fierb.
  • Iaurtul se amesteca cu cateii de ustuoi zdrobiti si menta la servire se adauga in farfurie, peste supa, iaurtul.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:




Comentarii:

16/12/2013

Trebuie neaparat sa o fac si eu !! Cred ca este nemaipomenita!

(0) (0) Abuz
12/12/2011

Foarte foarte buna

(0) (0) Abuz
Dorind15, 27/08/2010

Chiar maine am s-o pregatesc

(0) (0) Abuz
simina, 24/08/2010

O sa fac si eu dar nu pot sa cred ca o sa iasa asa de buna ca in poze.te rog sa mai trimiti retete

(0) (0) Abuz
cameliastefania
cameliastefania, 24/08/2010

Excelent!

(0) (0) Abuz
Fryda
Fryda, 24/08/2010

Pare mai mult decat apetisant si sunt convinsa ca osteneala merita efortul compensandu-ne cu un gust mai mult decat delicios.Am sa incerc cu siguranta reteta.Daca este posibil mai lasa-ne scris astfel de retete specifice...

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Supa din carne de curcan
Supa din carne de curcan
8 porții
2 h 20 m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Supa minestrone
Supa minestrone
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Harira supa marocana
Harira supa marocana
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Harira, supa marocana
Harira, supa marocana
8 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei