-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Desert
-
Retete cu lamaie
-
Rețete cu lămâie și smântână
-
Madeleines - petitchef
Madeleines - Petitchef
Ce ati zice sa pregatiti pentru desert Madeleine spaniole? Pufoase in interior si crocante la exterior, te vor face sa le savurezi!
Preparare
-
Puneti faina, zaharul, sarea si praful de copt intr-un bol. Adaugati ouale si amestecati bine.
-
Apoi adaugati uleiul si amestecati. Finalizati cu smantana lichida si zeama de lamaie. Se amesteca pana se obtine un amestec omogen.
-
Puneti preparatul in formele de briose in ati pus mici hartii de protectie (sau ungeti formele cu unt).
Presarati fiecare magdalena cu zahar pudra.
-
Coaceti 20 minute la 190°C.
-
Gata!
Observații:
Aromele: le puteti pune de care doriti - lamaie, vanilie etc.
Nu gatit cu ventilator!
Informații nutriționale:
pentru 1 porție / pentru 100 g
Nutriție:
Calorii: 267Kcal
-
Carbo: 27.8g
-
Grăsimi: 14.9g
-
Grăsimi sat.: 2.8g
-
Proteine: 4.5g
-
Fibre: 1g
-
Zahăr: 14.1g
-
ProPoints: 7
-
SmartPoints:
10
Informații nutriționale pentru 1 porție (74g)
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete