Macrou la cuptor

De vera'svera's
(4.25/5 - 138 voturi)
17 comentarii

Ingrediente

- 4 pesti -macrou
- un pahar de otet diluat cu apa
- 1\2 pahar ulei
- o jumatate pahar vin alb
- 1 ceapa mica
- 1 morcov
- 1 lamaie
- piper,sare,foi de dafin

Preparare

Etapa 1

Pestele proaspat sau congelat se spala si se curata bine de intestine,se scurge se sareaza se aseaza intr-o tava ,alaturi adaugam ceapa si morcovul taiate rondele,vinul,uleiul,otetul si lamaia.

Etapa 2

Saram si piperam,introducem in cuptorul cald 200°C pana se rumeneste frumos.

Întrebări:



De vera'svera's





Punctează această reţetă:

Comentarii (17):

28/04/2012

F cool reteta e foarte buna incercati si voi

(0) (0) Abuz
08/04/2012

Varza;la pamant;oribil;nimeni nu mananca

(0) (0) Abuz
09/02/2014

L-am gatit astazi,a iesit delicios!

(0) (0) Abuz
12/04/2014

Super simpla si delicioasa

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
30/12/2013

Bia astept sa o prepar

(0) (0) Abuz
23/11/2012

O sa incerc si eu...!

(0) (0) Abuz
04/02/2012

Super tareeeeee

(0) (0) Abuz
16/06/2012

Aolo ce reteta

(0) (0) Abuz
05/06/2014

Delicios bun

(0) (0) Abuz
20/11/2016

Foarte bun

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz

Sort:    Filter:

Video sugerat

Langustine la cuptor


Rețete inrudite

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătatePeștele, un aliment esențial pentru sănătateCateva cuvinte despre ... MacrouCateva cuvinte despre ... MacrouCartofii - fel de mancare sau garnitura?Cartofii - fel de mancare sau garnitura?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:

(c) Madeinwork | Mențiuni legale