Petitchef

Macrou la cuptor

Felul principal
2 porții
20 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Pestele proaspat sau congelat se spala si se curata bine de intestine,se scurge se sareaza se aseaza intr-o tava ,alaturi adaugam ceapa si morcovul taiate rondele,vinul,uleiul,otetul si lamaia.
  • Saram si piperam,introducem in cuptorul cald 200°C pana se rumeneste frumos.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:




Comentarii (17):

20/11/2016

Foarte bun

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
12/04/2014

Super simpla si delicioasa

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
05/06/2014

Delicios bun

(0) (0) Abuz
09/02/2014

L-am gatit astazi,a iesit delicios!

(0) (0) Abuz
21/01/2014

OK

(0) (0) Abuz
30/12/2013

Bia astept sa o prepar

(0) (0) Abuz
01/11/2013

K

(0) (0) Abuz
18/07/2013

Delicios

(0) (0) Abuz
27/03/2013

Super

(0) (0) Abuz
16/03/2013

Da

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Macrou la cuptor
Macrou la cuptor
2 porții
45 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Macrou umplut la cuptor
Macrou umplut la cuptor
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Macrou cu legume la cuptor (reteta video)
Macrou cu legume la cuptor (reteta video)
4 porții
1 oră
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Dovleac umplut la cuptor
Dovleac umplut la cuptor
3 porții
1 oră
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Anghinare la cuptor
Anghinare la cuptor
2 porții
1 h 15 m
Ușor
3.1 / 5
Rețetă Macrou cu mustar
Macrou cu mustar
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.1 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cateva cuvinte despre... Macrou Cateva cuvinte despre... Macrou

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei