Petitchef

Macrou pane!

O reteta usor de facut , rapida si sanatoasa , pe placul mancatorilor de peste!

Felul principal
2 porții
10 min
10 min
Ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Etapa 1 - Macrou pane!
    Se curata pesti ,li se taia capul si coada si se condimenteaza pe interior cu sare , piper si rozmarin maruntit sau praf.
  • Etapa 2 - Macrou pane!
    Se bat ouale intr-un bol , se pune intr-o farfurie pesmetul cu susan , si intr-o alta faina.
  • Etapa 3 - Macrou pane!
    Se dau pesti prin , faina, ou batut si pesmet cu susan.
  • Etapa 4 - Macrou pane!
    Se incinde uleiul in friteusa la 170 grade C , pesti sunt gata cand se ridica si plutesc in ulei.II puteti rumeni cat doriti de tare.
  • Se prepara un mujdei de usturoi : cativa catei de usturoi un pic de ulei , sare si o rosie bine coapta , se paseaza totul intr-un blender.
  • Etapa 6 - Macrou pane!
    Se pune mamaliga la fiert. Intr-o cratita se pune apa , sare si un praf de malai , cand da in fiert se adauga malaiul in praf si se mesteca continuu , adaugati si o jumatate de pachet de unt , ii da un gust mult mai bun, lasati la foc mic sa fiarba , cand se leaga bine mamaliga inseamna ca este fiarta.

Rețete inrudite

YouTube

Macrou cu mustar


Întrebări:




Comentarii:

10/06/2014

Pot doar sa spun ca a fost gustos pestele!

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Macrou cu mustar
Macrou cu mustar
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Cum se gătește macrou în cuptor?
Cum se gătește macrou în cuptor?
2 porții
17 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Samosas cu macrou și cremă de brânză
Samosas cu macrou și cremă de brânză
3 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Vinete pane cu pesmet panko, curry japonez în stil katsu
Vinete pane cu pesmet panko, curry japonez în stil katsu
2 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pui pane cu alune
Pui pane cu alune
2 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Cateva cuvinte despre... Macrou Cateva cuvinte despre... Macrou

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează