Petitchef

Mamaliga cremoasa

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2

Preparare

  • Facem mamaliga obisnuita, dar mai moale; dupa ce a fiert, adaugam untul si branza. Se omgenizeaza si se torana in portii individuale.
  • Facem mamaliga obisnuita, dar mai moale; dupa ce a fiert, adaugam untul si branza. Se omgenizeaza si se torana in portii individuale.

Întrebări:




Comentarii:

Adelina, 23/06/2020

"Facem mamaliga obisnuita, dar mai moale"...pai, o reteta nu ar trebui sa explice pas cu pas ce trebuie sa faci? Spui ca trebuie ulei de masline si nici nu explici cand se adauga...

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Mamaliga cremoasa cu spanac
Mamaliga cremoasa cu spanac
2 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Mamaliga cu branza la cuptor.
Mamaliga cu branza la cuptor.
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Carnati cu mamaliga
Carnati cu mamaliga
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Burger monstru
Burger monstru
1 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta cu mangold si branza rasa
Tarta cu mangold si branza rasa
6 porții
55 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Mamaliga, preparat traditional romanesc!Mamaliga, preparat traditional romanesc!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.