Petitchef

Mamaliga cremoasa

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
2 cani cu apa

1/2 cana de faina de porumb

2 linguri cu unt

o cescuta de branza rasa

sare

ulei de masline.

Preparare

  • Facem mamaliga obisnuita, dar mai moale; dupa ce a fiert, adaugam untul si branza. Se omgenizeaza si se torana in portii individuale.
  • Facem mamaliga obisnuita, dar mai moale; dupa ce a fiert, adaugam untul si branza. Se omgenizeaza si se torana in portii individuale.

Întrebări:






Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Mamaliga cremoasa cu spanac
Mamaliga cremoasa cu spanac
2 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Mamaliga cu branza si smantana
Mamaliga cu branza si smantana
1 porții
20 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Mamaliga cu branza si oua romanesti
Mamaliga cu branza si oua romanesti
8 porții
30 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Carnati cu mamaliga
Carnati cu mamaliga
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Curry Samosas
Curry Samosas
6 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta cu mangold si branza rasa
Tarta cu mangold si branza rasa
6 porții
55 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Mamaliga, preparat traditional romanesc!Mamaliga, preparat traditional romanesc!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: