Petitchef

Mancare de cartofi cu carne afumata cu mazare

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500 g carne de porc afumata

cartofi pana se umple cratita trei sferturi

300 g mazare

1 ceapa mare

2 linguri pasta de ardei

500 ml suc de rosii

3 foi de dafin

2 lingurite Secretul gustului

sare

piper

ulei pentru prajit

Preparare

  • Se taie carnea bucatele mai mici si se pune la prajit.
    Dupa ce s-a prajit se pune ceapa la prajit pana capata o culoare aurie.
  • Se ia de pe foc. Se curata cartofii astfel incat sa umple trei sferturi de cratita. Se pun foile de dafin si pasta de ardei.Se pune sucul de rosii,mazarea,mararul si piperul.
  • Se pune apa cat sa acopere toata compozitia si se amesteca bine.Apoi se baga la cuptor. Se mai completeaza din cand in cand cu apa. Se tine pana cand cartofii sunt fierti, dupa care se scot din cuptor.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Mancare de mazare cu cartofi si carne de porc
Mancare de mazare cu cartofi si carne de porc
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Mancare de cartofi, cu rasol alb de porc
Mancare de cartofi, cu rasol alb de porc
8 porții
2h30m
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Mâncare picantă de cartofi cu țelină - de post
Mâncare picantă de cartofi cu țelină - de post
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Cartofi prajiti, aurii si crocanti
Cartofi prajiti, aurii si crocanti
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Midii cu cartofi prajiti
Midii cu cartofi prajiti
2 porții
1h10m
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Salata de linte si cartofi dulci
Salata de linte si cartofi dulci
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.