Petitchef

Cartofi cu rosii si usturoi

Altele
6 porții
10 min
5 min
Foarte ușor
189 Kcal

Ingrediente

6

Preparare

  • Se curata cartofii si se prajesc intr-o cratita cu un pahar de ulei.
  • Rosiile se decojesc, se taie cubulete si se adauga in cratita, se pune sare si se acopera cu un capac.
  • Se lasa cartofii sa fiarba inabusit timp de 10 minute, apoi se adauga usturoiul tocat marunt si se stinge focul.
  • La sfarsit se presara mararul tocat.

Rețete inrudite

YouTube


Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Informații nutriționale pentru 1 porție (197g)
Calorii: 189Kcal
  • Carbo: 35.3g
  • Grăsimi: 2.8g
  • Grăsimi sat.: 0.4g
  • Proteine: 4g
  • Fibre: 3.4g
  • Zahăr: 3.4g
  • ProPoints: 5
  • SmartPoints: 6

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cartofi rosii noi la cuptor
Cartofi rosii noi la cuptor
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Cartofi cu boia si usturoi la cuptor
Cartofi cu boia si usturoi la cuptor
6 porții
20 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Cartofi prajiti cu usturoi si marar
Cartofi prajiti cu usturoi si marar
1 porții
20 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Cartofi prajiti, aurii si crocanti
Cartofi prajiti, aurii si crocanti
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Cartofi copti - petitchef
Cartofi copti - petitchef
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Cartofi umpluti cu somon
Cartofi umpluti cu somon
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
3.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Foaie verde de trifoi, ia mananca usturoi! Foaie verde de trifoi, ia mananca usturoi! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: