Petitchef

SEPIE CU MAZARE

Felul principal
2 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Ceapa se taie ft fina ,se soteaza cu usturoiul si 2 linguri de ulei de masline,se adauga seppiile,se acopera cu un capac ,se scad cam 8 minute la foc iute;candau scazut se adauga vinul alb,se coc pana acesta evaporaa.
  • Se adauga cartoful taiaat cuburi mici,dupa putin timp se adauga si rosiile in bulion ,se continua coacerea iar spre sfarsit se adauga mazarea.
  • Se presara patrunjel tocat fin,se sareaza si pipereaza,dupa care se poate servii asa cum se prezinta sau cu paste de orice fel.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează