Petitchef

Sepie cu mazare

Felul principal
2 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
1 punga seppie congelate

1cutie mazare,2 cartofi

1 ceapa.un catel usturoi

1 cutie mica de rosii in bulion

12pahar vin alb

patrunjel,sare,piper

Preparare

  • Ceapa se taie ft fina ,se soteaza cu usturoiul si 2 linguri de ulei de masline,se adauga seppiile,se acopera cu un capac ,se scad cam 8 minute la foc iute;candau scazut se adauga vinul alb,se coc pana acesta evaporaa.
  • Se adauga cartoful taiaat cuburi mici,dupa putin timp se adauga si rosiile in bulion ,se continua coacerea iar spre sfarsit se adauga mazarea.
  • Se presara patrunjel tocat fin,se sareaza si pipereaza,dupa care se poate servii asa cum se prezinta sau cu paste de orice fel.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Paella cu creveti si mazare
Paella cu creveti si mazare
4 porții
1h5m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tajine vita cu mazare si cartofi
Tajine vita cu mazare si cartofi
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Curry de ciuperci cu mazare
Curry de ciuperci cu mazare
4 porții
35 min
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Supa rece de mazare cu menta
Supa rece de mazare cu menta
2 porții
20 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Nuggets de pui cu mazare si morcov
Nuggets de pui cu mazare si morcov
5 porții
12 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Chifle cu cerneala de sepie
Chifle cu cerneala de sepie
7 porții
3h45m
Ușor

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.