Petitchef

TOCANITA CU CARNE DE VITEL

Felul principal
2 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Ceapa, usturoiul si ardeiul se taie marunt si se calesc in ulei, un minut, la foc mic; se adauga carnea taiata in bucati mici si se amesteca.
  • Cand s-a schimbat culoarea la carne se adauga boiaua de ardei, sare, piper, pasta de ardei iute, apa cat sa o acopere si se lasa sa fiarba la foc mic, adaugand cate putina apa, cand scade lichidul, pana se inmoaie bine.
  • Intr-un castron se freaca faina cu cca 200 ml apa rece, adaugata cate putin la inceput, ca sa nu formeze cocoloase, apoi se toarna peste carne, adaugand si apa, daca este necesar.
  • Se lasa sa fiarba cateva clocote, se ia cratita de pe foc, se pune smantana;Se potriveste gustul cu sare si se presara patrunjel verde tocat. Tocanita se serveste cu mamaliguta calda.

A adi`s blog

Poze

TOCANITA CU CARNE DE VITEL
TOCANITA CU CARNE DE VITEL - poza 2
TOCANITA CU CARNE DE VITEL - poza 3
TOCANITA CU CARNE DE VITEL - poza 4
TOCANITA CU CARNE DE VITEL - poza 5
TOCANITA CU CARNE DE VITEL - poza 6
TOCANITA CU CARNE DE VITEL - poza 7

Întrebări:




Comentarii:

16/11/2013

Sa fereasca cel de sus ce gusturi si ce simturi dezvolta!

(0) (0) Abuz
15/09/2013

Delicioasa

(0) (0) Abuz
26/07/2013

Este tare gustoasa

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
2 porții
2 h 25 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură din carne tocată?
Cum să gătești o friptură din carne tocată?
1 porții
4 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Paste cu dovleac și carne din cârnați
Paste cu dovleac și carne din cârnați
2 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Vita stroganoff - simplu si rapid
Vita stroganoff - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Marocan Tajine sau tocanita la abur Marocan Tajine sau tocanita la abur Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează