Acasă - Petitchef
Rețete
Felul principal
Retete de mancaruri cu patrunjel
Rețete cârnați cu pătrunjel
Rețete cârnați cu morcov și pătrunjel
Mancare de pastai galbene cu carnati
Mancare de pastai galbene cu carnati
Preparare
Punem la inabusit intr--un vas ceapa , ardeiul si morcovul in putin ulei de masline.Lasam 5 minute apoi daugam bulionul si vinul.
Acoperim si lasam sa fiarba zece minute apoi mai punem cca 250-300 ml apa si cabanosii taiati ,asezonam cu delikat si piper.
Dupa 10 minute adaugam fasolea scursa si continuam fierberea nu mai mult de 5 minute.
Dupa fierbere inchidem si punem verdeata tocata marunt.
Poze
Întrebări:
Adresează o intrebare autorului
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Delicios!!!
Trebue sa o pregatesc
Nu agreez cabanosul, are conservant si alte E-uri. Nu trebuie sa ma uit pe eticheta. Se simte cand il gusti.
Mai bine gatim cu carne de porc sau de curcan.