Petitchef

Fasole neagra cu muschi de porc

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Fasolea se lasa in apa rece cu o seara inainte sau pentru aprox. 12 ore apoi se fierbe in doua ape. A doua apa se pastreaza pentru gatit.
  • Calim carnea taiata cubulete pana se rumeneste, o punem deoparte apoi calim si restul legumelor in acelasi ulei.Mai intai punem la calit ceapa , o lasam sa se caleasca apoi adaugam morcovul si radacina de patrunjel.
  • Le lasam 2-3 minute la foc mediu apoi adaugam carnea, pasta de tomate, usturoiul zdrobit si condimentele.
  • Se adauga fasolea, se amesteca bine si se completeaza cu a doua apa in care a fiert .Se lasa putin la fiert, se pune un praf de scortisoara, se mai completeaza cu condimente daca este necesar si se stinge focul.Se adauga si patrunjelul tocat marunt.


Întrebări:




Comentarii:

30/09/2013

Gooood!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
18/12/2013

Foarte sanatoasa si gustoasa......

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Hummus de fasole alba si lapte de cocos
Hummus de fasole alba si lapte de cocos
10 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Crochete de fasole alba
Crochete de fasole alba
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tarta cu ciocolata si fasole rosie
Tarta cu ciocolata si fasole rosie
10 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.