Mancare de praz

De Sabina
(4.24/5 - 185 voturi)
20 comentarii

Ingrediente

- 2 legaturi de praz (8 tulpini)- 2 ardei grasi rosii
- 2 morcovi
- 5 rosii coapte
- 3-4 tulpini de telina
- 3-4 linguri ulei
- masline
- sare si piper

Preparare

Etapa 1

Curatam prazul, il spalam si il tocam. Intr-un vas calim prazul si ulterior adaugam ardeii grasi taiati bucatele, morcovii dati pe razatoare si tulpinile de telina tocate marunt. Adaugam 200 ml apa si lasam sa fiarba legumele.

Etapa 2

Cand legumele sunt aproape fierte adaugam rosiile date pe razatore, maslinele si condimentam cu sare, piper si boia.

Etapa 3

Mancarea de praz se aseamana cu o tocanita clasica, singura diferenta fiind aroma ceva mai dulce.

Rețete inrudite


Întrebări:



De Sabina





Punctează această reţetă:

Comentarii (20):

Diana Lucia, 24/09/2017

Cat de mari trebuie sa fie bucatile de praz? Maslinele trebuie sa fie mai intai fierte si apoi adaugate la mancare? Multumesc.

(0) (0) Abuz
13/02/2013

Foarte foarte delicios si bun si gustos

(0) (0) Abuz
08/09/2013

Foarte buna am incercat voi repeta

(0) (0) Abuz
23/10/2013

Acum o incerc sper sa fie buna

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
29/12/2013

Fffffffff buna si gustoasa

(0) (0) Abuz
14/02/2013

Superrrrrrrrrrrr

(0) (0) Abuz
16/03/2014

Foarte gustos

(0) (0) Abuz
18/02/2013

Foarte buna!!

(0) (0) Abuz
10/02/2013

Delicioasa!!!

(0) (0) Abuz
07/11/2013

Excelent....

(0) (0) Abuz

Sort:    Filter:




Rețete

Articole conexe

Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?Retete cu ... PrazRetete cu ... PrazAdio si un praz verde!Adio si un praz verde!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:

(c) Madeinwork | Mențiuni legale