Petitchef

Bors de sfecla ucrainean - varianta de post!

Felul principal
3 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

3

Preparare

  • Sfecla rosie se da pe razatoarea mare si se pune la fiert in bors.
  • Cartofii se taie sferturi si se pun la fiert separat, alaturi de morcovii taiati rondele si ceapa rosie taiata fin.
  • Cand legumele sunt fierte, se adauga si sfecla cu tot cu bors. Se pune sare si piper dupa gust.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

Bors de sfecla ucrainean - varianta de post!, poza 1
Bors de sfecla ucrainean - varianta de post!, poza 2
Bors de sfecla ucrainean - varianta de post!, poza 3

Întrebări:




Comentarii:

16/07/2011

Superba, imi place.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Bors de sfecla rosie
Bors de sfecla rosie
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Bors ucrainean cu sfecla
Bors ucrainean cu sfecla
4 porții
35 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Bors cu sfecla rosie(beetroot borscht)
Bors cu sfecla rosie(beetroot borscht)
4 porții
15 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă VERINA CU RUCOLA SI SFECLA ROSIE
VERINA CU RUCOLA SI SFECLA ROSIE
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Humus cu sfecla rosie
Humus cu sfecla rosie
4 porții
5 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Supa de sfecla rosie - usoara si rapida
Supa de sfecla rosie - usoara si rapida
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei