Petitchef

Muschi de porc in foietaj

Felul principal
6 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Muschiul de pune la marinat cu o seara inainte in 3 lg ulei cu o jumatate de pahar vin alb,2 catei de usturoi,piper mozaic si boia.
  • Se spala ciupercile ,se curata si se taie felii subtiri.Ceapa curatata se taie marunt.
    In uleiul de floarea soarelui se prajeste muschiul pe toate partile.
  • In uleiul ramas se adauga ceapa si ciupercile si se calesc .Le condimentam cu sare si piper mozaic. Se intinde foaia de aluat o ungem cu putin ulei de masline,se aseaza peste ea compozitia de ciuperci cu ceapa,punem si bucata de muschi,mai condimentam cu piper ,o rulam si o asezam intr-o forma de graten.
  • Ungem aluatul cu ou batut si dam la cuptor pana ce capata o crusta aurie. Se lasa sa se racoreasca si se portioneaza dupa preferinta In prepararea acestei retete m-am inspirat dintr-o revista.

Rețete inrudite

YouTube

Poze

Muschi de porc in foietaj, poza 1
Muschi de porc in foietaj, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

Ambra, 26/10/2010

O solutie pentru serile cand vrem sa dam gata un prieten pe care nu l-am vazut de mult timp

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Muschi de porc cu ciuperci
Muschi de porc cu ciuperci
3 porții
30 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Muschi de porc la cuptor cu garnitura in stil asiatic
Muschi de porc la cuptor cu garnitura in stil asiatic
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Muschi de porc cu legume
Muschi de porc cu legume
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Mumii din foietaj
Mumii din foietaj
8 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Risotto super cremos cu ciuperci
Risotto super cremos cu ciuperci
2 porții
1 h 45 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei