Petitchef

Muschi de porc uscat, aromat cu ierburi de provence

Felul principal
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 muschiulet de porc

sare grunjoasa

ierburi de Provence sau piper si alte condimente care va incanta

un stergar de bucatarie

Preparare

  • Muschiul spalat si uscat cu prosop din hartie, se pune pe stergar pe un pat de sare si ierburi se infasoara stergarul in jurul muschiului in asa fel incat sa fie bine infofolit in sare.
  • Nu stiu de ce am retinut ca-mi trebuie si-o panzica din aceea pt scurs brnza si-a pus in ea muschiuletul, dar nu este nevoie, e suficiet stergarul de bucatarie.
  • Se pune in frigider, in sertarul pt legume si se lasa acolo 4-5 zile dupa cele 4-5 zile se poate servi, taiat in felii subtiri.

Poze

Muschi de porc uscat, aromat cu ierburi de Provence, poza 1Muschi de porc uscat, aromat cu ierburi de Provence, poza 2



Comentarii:

30/10/2013

Am vrut reteta de muschi tiganesc nu de muschi file. dati mi rete casata care am cruto muschi tiganesc de

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
07/02/2014

F. bun!

(0) (0) Abuz
22/12/2013

Excelent!

(0) (0) Abuz
30/05/2013

Delicios

(0) (0) Abuz
01/05/2012

Ai copiat reteta dar ai copiat-o prost si deziformezi lumea.Lasa-te de retete ca faci prostii.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Chec aperitiv cu feta si masline
Chec aperitiv cu feta si masline
6 porții
50 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Crostini cu gorgonzola, nuca si miere
Crostini cu gorgonzola, nuca si miere
12 porții
13 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Muschi de porc cu sos de mustar
Muschi de porc cu sos de mustar
4 porții
35 min
Ușor
3.4 / 5
Rețetă Muschi de porc in aluat
Muschi de porc in aluat
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.9 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: