Petitchef

Vitel in sos roquefort

Felul principal
3 porții
15 min
30 min
Ușor
Reteta din bucataria frantuzeasca.

Ingrediente

Numarul de porții: 3
3 portii de carne de vitel (vrabioare sau orice alta parte foarte frageda)

cate 50 g branza Roquefort pentru fiecare portie

o lingurita plina de mustar iute

100 ml smantana

1 ou

sare

piper

ulei si unt pentru prajit.

Preparare

  • Mai intai am ras branza Roquefort si am pus-o impreuna cu oul, smantana, mustarul si piperul intr-un blender.

    Nu am mai dat sare pentru ca acest tip de branza este deja foarte sarat.

    Am pus un vas care merge la cuptor mai intai pe foc mic, cu ulei si o lingurita de unt la topit.

    Am pus bucatile de carne la fript, cate 3-4 minute pe fiecare parte, dand un praf de sare peste ele.

    Intre timp am mixat la blender sosul, pe care l-am turnat peste bucatile de carne, am pus capacul peste vas si am dat la cuptor, la foc potrivit, cca 15-20 de minute.

    Acest fel de mancare se serveste cald, alaturi de legume sote sau de paste.

    Pofta buna!

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Vitel cu sos de usturoi si lamaie
Vitel cu sos de usturoi si lamaie
4 porții
1h45m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Muschi de vitel in sos de piper verde
Muschi de vitel in sos de piper verde
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Carne de vitel cu sos de smantana
Carne de vitel cu sos de smantana
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Sos de branza pentru tacos
Sos de branza pentru tacos
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chiftelute IKEA cu sos
Chiftelute IKEA cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
4 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.