Petitchef

Vitel in sos roquefort

Felul principal
3 porții
15 min
30 min
Ușor
Reteta din bucataria frantuzeasca.

Ingrediente

3

Preparare

  • Mai intai am ras branza Roquefort si am pus-o impreuna cu oul, smantana, mustarul si piperul intr-un blender.

    Nu am mai dat sare pentru ca acest tip de branza este deja foarte sarat.

    Am pus un vas care merge la cuptor mai intai pe foc mic, cu ulei si o lingurita de unt la topit.

    Am pus bucatile de carne la fript, cate 3-4 minute pe fiecare parte, dand un praf de sare peste ele.

    Intre timp am mixat la blender sosul, pe care l-am turnat peste bucatile de carne, am pus capacul peste vas si am dat la cuptor, la foc potrivit, cca 15-20 de minute.

    Acest fel de mancare se serveste cald, alaturi de legume sote sau de paste.

    Pofta buna!

Întrebări:



Video sugerat

YouTube




Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Sos de branza pentru tacos
Sos de branza pentru tacos
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chiftelute IKEA cu sos
Chiftelute IKEA cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Muschi de vitel in sos de piper verde
Muschi de vitel in sos de piper verde
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Muschi de vitel in sos woronoff
Muschi de vitel in sos woronoff
8 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: