Petitchef

Muschiulet de porc cu sos de capere

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pune carnea la marinat in vin, ghimbir, usturoi si piper. Acoper-o cu folie de plastic si las-o minim 4 ore Incalzeste cuptorul la 200 C Scoate carnea din marinada si sareaz-o putin.
  • Pune-o intr-o tavita si adauga 200 ml de zeama strecuarata de marinadaCoace in cuptor cam 1 ora, sau pana cand carnea e facutaIn timpul asta mixeaza caperele intr-un mojar sau cu furculita.
  • Cand friptura e gata, toarna sosul format in tava, in piureul de capere si amesteca bine .

Rețete inrudite

YouTube

C Cooking with my soul





Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Muschiulet de porc cu sos de ciuperci
Muschiulet de porc cu sos de ciuperci
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Muschiulet de porc cu sos aromat si tartine de orez
Muschiulet de porc cu sos aromat si tartine de orez
2 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Chiftelute IKEA cu sos
Chiftelute IKEA cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Panini cu ton, sos de rosii si capere
Panini cu ton, sos de rosii si capere
1 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei