Petitchef

Muschiulet de porc cu sos de capere

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
600 g muschiulet de porc

300 ml vin alb

4 cm ghimbir, taiat bucati

4 catei de usturoi

5 boabe de piper negru

4 linguri de capere

Preparare

  • Pune carnea la marinat in vin, ghimbir, usturoi si piper. Acoper-o cu folie de plastic si las-o minim 4 ore Incalzeste cuptorul la 200 C Scoate carnea din marinada si sareaz-o putin.
  • Pune-o intr-o tavita si adauga 200 ml de zeama strecuarata de marinadaCoace in cuptor cam 1 ora, sau pana cand carnea e facutaIn timpul asta mixeaza caperele intr-un mojar sau cu furculita.
  • Cand friptura e gata, toarna sosul format in tava, in piureul de capere si amesteca bine .
C Cooking with my soul





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Muschiulet de porc cu sos de ciuperci
Muschiulet de porc cu sos de ciuperci
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Muschiulet de porc cu sos aromat si tartine de orez
Muschiulet de porc cu sos aromat si tartine de orez
2 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Curry cu creveti si lapte de cocos
Curry cu creveti si lapte de cocos
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Sos de branza pentru tacos
Sos de branza pentru tacos
2 porții
15 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Romesco - sos spaniol de ardei rosiiRomesco - sos spaniol de ardei rosiiSriracha sos – sosul de ardei chiliSriracha sos – sosul de ardei chili

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: