Petitchef

Costite de porc la gratar cu sos BBQ si sirop de artar

Felul principal
6 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Aplicati Memphis Dust pe costite si apoi dati-le la frigider peste noapte perntru a se marina.
  • Adaugati intr-o folie de aluminiu sucul de mere si costitele, acoperiti si sigilati bine apoi puneti pe gratarul incins si puneti capacul. Daca faceti costitele in cuptor, dati la cuptor cam 40 de minute.
  • Apoi scoateti costitele din folie si mai dati la cuptor sau gratar inca 30 de minute sau pana sunt facute.
  • Dupa ce ati scos costitele din folie, turnati sucul de mere intr-o tigaie, fierbeti pana ramane cam jumatate, apoi adaugati siropul de artar, pana incepe sa faca spuma. Dati focul incet si fierbeti pana sosul devine gros. Apoi adaugati sarea si sosul iute.
  • Ungeti costitele cu sosul obtinut intr-un strat nu prea gros. Mai dati pe gril sau la cuptor inca 15 minute pana sosul incepe sa fiarba si apoi serviti.
  • Se amesteca toate ingredientele. Ingredientele uscate se pot inlocui cu ingrediente proaspete dar gustul va fi usor diferit. In cazul in care folositi ingrediente umede stocati in frigider nu mai mult de 3 zile.
  • Condimentul se poate face si in cantitati mai mici impartind fiecare cantitate de ingredient la acelasi numar.


Întrebări:




Comentarii:

Viorel Adrian, 24/05/2020

Cand mai distribuiti retete precizati si ce contine acel amestec de condimente. Daca nu-l gasesc, ce fac ? Renunt la reteta ? Daca tot faceti reclama mascata la amestecul de condimente, precizati si ce contine !

(0) (0) Abuz
28/10/2011

Un sos delicios !

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sirop de menta facut in casa
Sirop de menta facut in casa
20 porții
24 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gris cu lapte si sirop de brad
Gris cu lapte si sirop de brad
1 porții
25 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Cele mai bune 10 legume preparate la gratar Cele mai bune 10 legume preparate la gratar

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează