Petitchef

Orez "alb"

Felul principal
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor
53 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 0.18 (0.05€/porție)

Preparare

  • Orezul se spala si se pune la fiert in apa rece , cu sare.
  • Se lasa sa fiarba la foc mare 2 minute dupa care se da focul mic si se acopera vasul.
  • Se fierbe 15 minute, pana scade apa.
  • Se lasa acoperit , cu focul stins , inca 10 minute , dupa care se amesteca usor cu o furculita pentru a-l "afana".

Rețete inrudite

YouTube

Carnati cu vin alb


Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Informații nutriționale pentru 1 porție (91g)
Calorii: 53Kcal
  • Carbo: 11.6g
  • Grăsimi: 0.2g
  • Grăsimi sat.: 0g
  • Proteine: 1.2g
  • Fibre: 0.3g
  • Zahăr: 0g
  • ProPoints: 1
  • SmartPoints: 1

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Orez picant cu creveti si sos alb
Orez picant cu creveti si "sos alb"
2 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Orez cantonez
Orez cantonez
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Orez cu lapte si caramel sarat
Orez cu lapte si caramel sarat
6 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Orez cantonez express la multicooker-cookeo
Orez cantonez express la multicooker-cookeo
4 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos O delicatesa din antichitate – sparanghelul O delicatesa din antichitate – sparanghelul Mit sau Adevar dulce: Este zaharul brun mai bun decat zaharul alb? Mit sau Adevar dulce: Este zaharul brun mai bun decat zaharul alb?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei