Petitchef

Orez japonez

Felul principal
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor
53 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 0.15 (0.04€/porție)

Preparare

  • Se spala bine orezul,in trei ape.
  • Se pune in oala orezul cu apa si sarea.
  • Se da la foc mediu,cand incepe sa fiarba se da la foc mare vreo doua minute si apoi la foc mediu pana apar gauri in orez.
  • Se da la foc mic si se mai tine vreo 10 minute. Se ia de pe foc si se lasa deoparte 10 minute inainte de a-l servi.

Rețete inrudite

YouTube

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Informații nutriționale pentru 1 porție (22g)
Calorii: 53Kcal
  • Carbo: 11.6g
  • Grăsimi: 0.2g
  • Grăsimi sat.: 0g
  • Proteine: 1.2g
  • Fibre: 0.3g
  • Zahăr: 0g
  • ProPoints: 1
  • SmartPoints: 1

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Orez cu dovleac
Orez cu dovleac
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Orez cu morcov si condimente
Orez cu morcov si condimente
3 porții
25 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Orez cu lapte (reteta video)
Orez cu lapte (reteta video)
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Orez cantonez
Orez cantonez
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Orez cu lapte si caramel sarat
Orez cu lapte si caramel sarat
6 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Kit pentru orez cu lapte si ciocolata
Kit pentru orez cu lapte si ciocolata
6 porții
50 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos Fructul Kaki sau Curmalul japonez Fructul Kaki sau Curmalul japonez De ce sa consumam orez brun? De ce sa consumam orez brun?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.