Petitchef

Orez japonez

Felul principal
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor
53 Kcal

Ingrediente

4

Preparare

  • Se spala bine orezul,in trei ape.
  • Se pune in oala orezul cu apa si sarea.
  • Se da la foc mediu,cand incepe sa fiarba se da la foc mare vreo doua minute si apoi la foc mediu pana apar gauri in orez.
  • Se da la foc mic si se mai tine vreo 10 minute. Se ia de pe foc si se lasa deoparte 10 minute inainte de a-l servi.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Informații nutriționale pentru 1 porție (22g)
Calorii: 53Kcal
  • Carbo: 11.6g
  • Grăsimi: 0.2g
  • Grăsimi sat.: 0g
  • Proteine: 1.2g
  • Fibre: 0.3g
  • Zahăr: 0g
  • ProPoints: 1
  • SmartPoints: 1

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Cheesecake japonez




Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Orez picant cu creveti si sos alb
Orez picant cu creveti si "sos alb"
2 porții
1h15m
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Orez cu muschi tiganesc pane
Orez cu muschi tiganesc pane
4 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Orez cu curry
Orez cu curry
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Orez cantonez
Orez cantonez
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Orez cu lapte si caramel sarat
Orez cu lapte si caramel sarat
6 porții
1h20m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Cereale de orez expandat cu ciocolata
Cereale de orez expandat cu ciocolata
6 porții
20 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătosOrezul, un aliment gustos și sănătosFructul Kaki sau Curmalul japonezFructul Kaki sau Curmalul japonezDe ce sa consumam orez brun?De ce sa consumam orez brun?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.