Petitchef

Rata cu varza rosie

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
o varza rosie, nu foarte mare



otet de vin rosu

zahar, sare, piper

ulei

Preparare

  • Taiat varza fideluta, frecat-o cu sare si lasat deoparte sa se moaie. curatat 2 mere, dat pe razatoarea mare si taiat o ceapa marunt.
  • Incins ulei intr-o tigaie, calit ceapa, cand a devenit transparenta, stins-o cu un mix facut din apa + otet + zahar, dupa gust.
  • Adaugat apoi varza + merele, amestecat bine, si lasat sa se faca la foc mic, mai picurat apa cand a fost nevoie. La final, rasnit piper deasupra. pus apoi varza la cuptor cam 20 de minute, in ultimele 13 min am introdus si pieptul de rata in folie.
  • Acesta a fost rezultatul final, in concluzie carnea de rata e ceva mai deosebit, mai si mult de invatat pana sa o prepar ca la carte, dar voi mai incerca retete .

Poze

Rata cu varza rosie, poza 1
Rata cu varza rosie, poza 2
Rata cu varza rosie, poza 3
Rata cu varza rosie, poza 4
Rata cu varza rosie, poza 5

Întrebări:




Comentarii:

21/07/2013

Foarte bun !

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Rata pe varza
Rata pe varza
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Rata pe varza noua
Rata pe varza noua
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Rata cu varza murata la cuptor
Rata cu varza murata la cuptor
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Coleslaw - salata de varza si morcov
Coleslaw - salata de varza si morcov
4 porții
30 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Salata japoneza de varza
Salata japoneza de varza
4 porții
4 ore
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Piept de rata cu sos de trufe
Piept de rata cu sos de trufe
3 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.