Petitchef

Papricas cu carne de caprioara

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
600-700 g carne de caprioara

- 3 cepe medii


- o lingura pasta de ardei

- 3 linguri bulion sau 300 ml suc de rosii

- ulei de masline

- delikat, piper

- patrunjel si cimbru proaspat


Pentru galuste avem nevoie de :

- 2 oua

- cca 5-6 linguri de faina

- un varf de lingurita praf de copt

- delikat

Preparare

  • Legumele tocate marunt se inabuse in putin ulei de masline cu 2-3 linguri de apa se lasa 5 minute apoi se adauga carnea si se amesteca
  • Dupa ce carnea si-a schimbat culoarea turnam sucul de rosii si pasta de ardei, mai adaugam putina supa de legume cat sa acopere toate ingredientele.
  • Asezonam cu delikat si piper si lasam sa fiarba cu capac cca 1,5-2 ore.Intre timp preparam galustele:intr-un castron batem ouale bine cu un praf de sare si daca doriti puteti pune si un varf de cutit de praf de usturoi.
  • Praful de copt se amesteca cu faina si apoi incorporam faina in oua pana obtinem o pasta mai grosuta dar atentie nu foarte groasa deoarece riscam sa ne iasa galustele tari.
  • Intr-o oala punem apa si sare , lasam sa clocoteasca apoi cu lingurita punem din compozitia de galuste in apa si le lasam sa fiarba cca 10 minute.
  • Se strecoara iar cand mancarea este aproape gata punem galustele in ea , le lasam 5 minute sa isi i-a din aromele mancarii si deasupra punem verdeata tocata marunt inclusiv cimbrul.Serviti cu castraveti murati sau salata de sezon.

Poze

Papricas cu carne de caprioara, poza 1
Papricas cu carne de caprioara, poza 2
Papricas cu carne de caprioara, poza 3
Papricas cu carne de caprioara, poza 4
Papricas cu carne de caprioara, poza 5
Papricas cu carne de caprioara, poza 6
Papricas cu carne de caprioara, poza 7
Papricas cu carne de caprioara, poza 8
Papricas cu carne de caprioara, poza 9
Papricas cu carne de caprioara, poza 10
Papricas cu carne de caprioara, poza 11
Papricas cu carne de caprioara, poza 12
Papricas cu carne de caprioara, poza 13

Întrebări:




Comentarii:

27/10/2013

Foarte buna pa

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
24/10/2013

De cate ori o fac ma ling pe degete.... sincer chiar merita !!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
12/10/2013

Excelenta

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Papricas cu galuste si carne de vita
Papricas cu galuste si carne de vita
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Papricas de peste
Papricas de peste
6 porții
45 min
Foarte ușor
2.8 / 5
Rețetă Papricas de porc cu galuste de faina
Papricas de porc cu galuste de faina
4 porții
1h20m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Aperitiv cu carne uscata
Aperitiv cu carne uscata
8 porții
1h8m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Cornete cu carne uscata
Cornete cu carne uscata
8 porții
28 min
Ușor
2 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1h15m
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!Supa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!Am plecat la colindat, la piftii de degustat...Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei