Petitchef

Papricas cu carne de caprioara

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Pentru galuste avem nevoie de :

Preparare

  • Legumele tocate marunt se inabuse in putin ulei de masline cu 2-3 linguri de apa se lasa 5 minute apoi se adauga carnea si se amesteca
  • Dupa ce carnea si-a schimbat culoarea turnam sucul de rosii si pasta de ardei, mai adaugam putina supa de legume cat sa acopere toate ingredientele.
  • Asezonam cu delikat si piper si lasam sa fiarba cu capac cca 1,5-2 ore.Intre timp preparam galustele:intr-un castron batem ouale bine cu un praf de sare si daca doriti puteti pune si un varf de cutit de praf de usturoi.
  • Praful de copt se amesteca cu faina si apoi incorporam faina in oua pana obtinem o pasta mai grosuta dar atentie nu foarte groasa deoarece riscam sa ne iasa galustele tari.
  • Intr-o oala punem apa si sare , lasam sa clocoteasca apoi cu lingurita punem din compozitia de galuste in apa si le lasam sa fiarba cca 10 minute.
  • Se strecoara iar cand mancarea este aproape gata punem galustele in ea , le lasam 5 minute sa isi i-a din aromele mancarii si deasupra punem verdeata tocata marunt inclusiv cimbrul.Serviti cu castraveti murati sau salata de sezon.


Poze

Papricas cu carne de caprioara
Papricas cu carne de caprioara - poza 2
Papricas cu carne de caprioara - poza 3
Papricas cu carne de caprioara - poza 4
Papricas cu carne de caprioara - poza 5
Papricas cu carne de caprioara - poza 6
Papricas cu carne de caprioara - poza 7
Papricas cu carne de caprioara - poza 8
Papricas cu carne de caprioara - poza 9
Papricas cu carne de caprioara - poza 10
Papricas cu carne de caprioara - poza 11
Papricas cu carne de caprioara - poza 12
Papricas cu carne de caprioara - poza 13

Întrebări:




Comentarii:

27/10/2013

Foarte buna pa

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
24/10/2013

De cate ori o fac ma ling pe degete.... sincer chiar merita !!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
12/10/2013

Excelenta

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
2 porții
2 h 25 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Aperitiv cu carne uscata
Aperitiv cu carne uscata
8 porții
1 h 8 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Chakchouka
Chakchouka
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
4.4 / 5

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează