Petitchef

Papricas de ciuperci cu cartofi natur

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se curata ciupercile de coaja, se spala bine si se taie felii, ceapa si usturoiul se curata, se spala si se taie marunt luam ceaunul (sau oala)punem 2 linguri de ulei si punem pe foc, cand uleiul este incins se pune ceapa si usturoiul tocat marunt si se caleste bine,
  • Cand este gata se pune peste feliile de ciuperci se invarte de cateva ori, dupa care adaugam boia, se amesteca bine si cand ciupercile au scazut un pic din volum adaugam peste sucul de rosii si cuburile de legume .
  • Se pune capacul si se lasa sa fiarba bine cand ciupercile s-au inmuiat se gusta si se condimenteaza dupa gustul fiecareia cu sare, piper, rozmarin si busuioc se fierbe inca 2 min si se ia de pe foc.
  • Se curata cartofii, se taie cuburi, se fierbe in apa cu sare cand este gata se arunca apa de pe cartofi, se pune 2 linguri de ulei de masline si patrunjelul verde tocat se amesteca bine. Se serveste cald cartofii cu papricasul de ciuperci.


Poze

Papricas de ciuperci cu cartofi natur
Papricas de ciuperci cu cartofi natur - poza 2
Papricas de ciuperci cu cartofi natur - poza 3
Papricas de ciuperci cu cartofi natur - poza 4
Papricas de ciuperci cu cartofi natur - poza 5
Papricas de ciuperci cu cartofi natur - poza 6
Papricas de ciuperci cu cartofi natur - poza 7

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Risotto super cremos cu ciuperci
Risotto super cremos cu ciuperci
2 porții
1 h 45 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Risotto cu ciuperci - super rapid la thermomix
Risotto cu ciuperci - super rapid la thermomix
2 porții
35 min
Foarte ușor
Rețetă Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Omleta super simpla cu ciuperci, sunca si patrunjel
Omleta super simpla cu ciuperci, sunca si patrunjel
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Risotto de quinoa si ciuperci
Risotto de quinoa si ciuperci
3 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează