Petitchef

PUI PE BORCAN

Felul principal
4 porții
20 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Etapa 1 - PUI PE BORCAN
    Curățați și spălați cresteaza carnea de pui puțin pe piept și lira ( carne în cazul în care mai gros ), și apoi frecati cu putin ulei de masline si se condimenteaza cu condimente friptură , apoi stai jos ( cu partea de jos , de tăiere , sub piept ), pe un borcan de sticla curat pus un pic frunza de dafin apă .
    Adăugați piper și un vârf de cuțit de condiment.
  • Folositi un borcan de sticlă în loc , pentru că gura oală este mai largă și permite o mai bună condimente în interiorul puiul.
  • Tăiați cartofi ( aproximativ ) și le stropesc cu putin ulei si se presara peste usturoiul tocat și delicate.
  • Turnam si o cana de apa si bagam tava in cuptor,ccao ora si jumatate, pana ce puiul se rumeneste frumos.
  • Scoateți tava din cuptor , cu grijă și puneți cartofii jurul acestuia si se presara cu patrunjel tocat.
  • Puiul se serveste fierbinte si portionat,aleturi de cartofi si o salata de sezon sau de acritura.


Poze

PUI PE BORCAN
PUI PE BORCAN - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pui cu salsa de soia si miere
Pui cu salsa de soia si miere
2 porții
2 h 22 m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Pui prăjit in stil coreean, super crocant!
Pui prăjit in stil coreean, super crocant!
2 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui la cuptor-petitchef
Pui la cuptor-petitchef
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pui prăjit coreean cu sos picant gochujang - dakgangjeong
Pui prăjit coreean cu sos picant gochujang - dakgangjeong
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui in crusta de mustar si ierburi de provence
Pui in crusta de mustar si ierburi de provence
6 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
4.8 / 5

Articole conexe

Pizza delicioasă pregatită în casă Pizza delicioasă pregatită în casă Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează