Petitchef

Papricas de pui cu galuste

Felul principal
2 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
Un pui transat

2 oua

3 linguri cu varf faina


ardei gras

patrunjel verde


sare

piper

Preparare

  • Ceapa se taie splzisori si se caleste in putin ulei.Se adauga fasiile ( pasta) de ardei, piperul, bucatile mici de carne si sare.Se pune o cana cu apa si se acopera cu un capac sa fiarba.
  • Intre timp de fac galustele din doua oua batute bine faina , 2 linguri ulei si apa cit cuprinde ca sa iasa un aluat mai gros decit smantana.
  • Se pune apa cu sare la fiert si cind clocoteste se rup galustele cu o lingura.
    Se lasa sa fiarba galustele apoi se lasa acoperite 10 minute sa se odihneasca.
  • Patrunjelul se toaca marunt si se pune peste tocanita de pui fiarta.
    Pe farfurie se pun galustele strecurate si limpezite cu un jet de apa apoi carnea cu sos peste. Daca doriti se poate adauga smantana.

Întrebări:




Comentarii:

rodar
rodar, 10/08/2017

Mancarea mea preferata inca din copilarie ! Mami facea si combinata cu ciuperci.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Papricas de pui cu smantana
Papricas de pui cu smantana
2 porții
1 oră
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Papricas ardelenesc de pui
Papricas ardelenesc de pui
2 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Papricas de pui
Papricas de pui
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui tandoori Petitchef
Pui tandoori Petitchef
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.