-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Felul principal
-
Retete pui
-
Rețete pui cu smântână
-
Fasole verde cu pui si smantana
FASOLE VERDE CU PUI SI SMANTANA
Preparare
-
Usturoiul taiat mai mare se caleste in putin ulei. Se adauga carnea de pui taiata dupa preferinte si se lasa sa se prajeasca.
-
Atentie ca se prinde foarte usor.Dupa ce se prajeste carnea, se adauga fasolea, sare si piper.
-
Se acopera cu apa cat mai calda si se lasa sa fiarba.Cand fasolea este fiarta se lasa sa mai scada apa.
-
Din o lingura de faina si 2 de smantana, impreuna cu apa rece se face ingroseala.
-
Se adauga peste fasole si se amesteca energic. Daca vi se pare ca este cam gros sosul format, mai adaugati apa putin cate putin.
-
Se mai lasa sa dea 4-5 clocote si este gata.Patrunjelul, ca sa isi pastreze aroma, se pune direct in farfurie, proaspat tocat.
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Foarte buna
Super reteta
Este gustoasa si buna!.