Ciulama de ciuperci cu pui
Ingrediente
6
Rețete inrudite
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
Preparare
Preparare20 min
Gătire40 min
- Taiem ceapa marunt, zdrobim 1 catel de usturoi si le punem la calit intr-o cratita unde a pus la topit nuca de unt si uleiul.
- Dupa ce a devenit sticloasa adaugam carnea de pui taiata fasiute si continuam calirea pana ce isi schimba culoarea. Dupaceea adaugam ciupercutele pe care le acoperim lasand capacul putin deschis.
- Se vor gati in suc propriu, iar cand acesta a scazut completam cu un paharel de apa sa fie acoperite.
- Dupa ce a pus apa lasam cratita descoperita lasam sa fiarba incet 10 minute pana scade putin din apa. in acest timp amestecam faina cu smantana.
- Si turnam peste ciuperci, potrivim de sare si piper si lasam sa mai fiarba 5 minute amestecand incontinu.
- La finele celor 5 minute punem cei 2 catei de usturoi ramasi pisati impreuna cu patrunjelul taiat si mai lasam pe foc inca 1 minut.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
14/07/2015
Este chiar foarte buna.....astazi am facut.o si eu si mi.a iesit drin prima
am gătit această rețetă
21/02/2015
Tocmai am luat-o de pe foc, foarte usor de facut, delicioasa!!!!
am gătit această rețetă