Petitchef

Topaluta de pui

Altele
4 porții
20 min
35 min
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se pun la prajit bucatile de pui ,intr-o cratita ,cu o lg.de untura, invartind,sa nu se prinda de cratita,cam 5minute,apoi se pune ceapa si se mai lasa 2min.,codimentele,sarea,morcovul ,frunzele si la sfarsit apa cat sa acopere bucatile de carne.Se lasa sa fiarba, o jumatate de ora,acoperita.Separat intr-un bol se pun 3lg.de faina si se dilueaza ,invartind incet laptele,sa iasa ca o smantana Din zeama de pe carne se pune cate putin peste ingrosala de faina,apoi se rastoarna peste restul de zeama din cratita si se mai lasa pe foc pana da un clocot,neuitand sa invartim ,sa nu se faca cocoloase.Secretul sa iasa mai dulce ,e ca in loc de ulei sa se puna untura si sa se prajeasca putin carnea Se serveste langa o mamaliguta calda.Ies patru portii,din ingredientele respective


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Arepas umplute cu pui si avocado - reina pepiada
Arepas umplute cu pui si avocado - reina pepiada
8 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu salsa de soia si miere
Pui cu salsa de soia si miere
2 porții
2 h 22 m
Foarte ușor
2.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu…piept de pui Retete cu…piept de pui Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Ficatul de pui - alimentul contestat de nutritionisti Ficatul de pui - alimentul contestat de nutritionisti

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.