Petitchef

Papricas de pui

Felul principal
2 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Tocam ceapa cubulete dupa care o dam la calit. Mie sincer nu prea imi place sa calesc ceapa, asa ca imediat ce o pun in oala o inec intr-un pahar cu apa.
  • Lasam sa fiarba ceapa pana se inmoaie putin si ii adaugam boiaua, cand deja apa s-a evaporat. Adaugam aripioarele si le lasam sa se inabuse sub capac.
  • Turnam un pahar, doua de apa calda peste si pasta de ardei. Saram si piperam dupa care acoperim din nou cu capacul. In timp ce fierbe carnea taiem cubulete cartofii.
  • Cand carnea este de jumate fiarta , chiar mai bine de jumate, adaugam cartofii si inca 2, 3 pahare cu apa calda.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:




Comentarii:

05/10/2013

Comentariul tău:cea mai gustoasa

(0) (0) Abuz
27/06/2013

?

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui la cuptor-petitchef
Pui la cuptor-petitchef
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pui in crusta de mustar si ierburi de provence
Pui in crusta de mustar si ierburi de provence
6 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Pui en papillote
Pui en papillote
2 porții
35 min
Foarte ușor
3.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu…piept de pui Retete cu…piept de pui Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Ficatul de pui - alimentul contestat de nutritionisti Ficatul de pui - alimentul contestat de nutritionisti

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.