Petitchef

Pasta de branza de vaci cu marar

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Branza de vaci proaspata se scurge bine de zer, se amesteca cu smantana si iaurt pana se omogenizeaza formandu-se o pasta fina.Se amesteca cu mararul tocat fin si condimentele.
  • Cu aceasta pasta puteti umple jumatati de rosii,ardei gras si sa faceti tartine din paine prajita sau biscuiti cu sare crocanti.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

Pasta de branza de vaci cu marar, poza 1
Pasta de branza de vaci cu marar, poza 2
Pasta de branza de vaci cu marar, poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pasta de branza (vegana)
Pasta de branza (vegana)
3 porții
10 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pasta de varza murata si nuca
Pasta de varza murata si nuca
2 porții
40 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Pasta de conopida
Pasta de conopida
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Samosas cu branza de capra si miere
Samosas cu branza de capra si miere
4 porții
38 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Aligot - piure de cartofi cu branza
Aligot - piure de cartofi cu branza
4 porții
50 min
Ușor
3.6 / 5
Rețetă Tarta cu mangold si branza rasa
Tarta cu mangold si branza rasa
6 porții
55 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra Telemeaua...un fel de branza romaneasca Telemeaua...un fel de branza romaneasca

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei