Petitchef

Paste cu nuci si pesmet

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Intr-un vas se rumeneste pesmetul in putin unt sau margarina sau ulei. La aceasta rumenire adaugam si vreo 4 linguri de zahar.
  • Pastele fierte conform instructiunilor de pe ambalaj se vor scurge bine si apoi se amesteca cu restul de unt pana la completa incorporare.
  • Adaugam pesmetul,nucile macinate,restul de zahar,scortisoara si fiola de rom.
    Se amesteca toate usor.
  • Sunt bune si calde si reci...depinde de preferinta fiecaruia.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:




Comentarii:

10/12/2013

Sunt foarte bune

(0) (0) Abuz
24/11/2013

F. bune

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste cu nuci si usturoi
Paste cu nuci si usturoi
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu pesto din spanac
Paste cu pesto din spanac
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Paste cu sos de gorgonzola, pere si nuci pecan
Paste cu sos de gorgonzola,pere si nuci pecan
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Pecan pie-Placinta cu nuci pecan
Pecan pie-Placinta cu nuci pecan
6 porții
2 h 5 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu smochine si pancetta
Paste cu smochine si pancetta
2 porții
15 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Panko - pesmet caracteristic bucatariei japoneze Panko - pesmet caracteristic bucatariei japoneze Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: