Petitchef

Paste de primavara

Felul principal
4 porții
30 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Incingem cuptorul la 200 grade C.Intr-un vas de yena punem usturoiul zdrobit, ceapa taiata de 2-3 cm, castravetii taiati cubulete.Adaugam uleiul de masline, condimentam cu sare si piper si amestecam.
  • Se da la cuptor pentru 15 minute.Dupa 15 minute adaugam rosiile (daca nu avem cherry, le taiem bucati mari), sunca de praga taiata fideluta si busuiocul.
    Se da la cuptor pentru inca 15 minute.
  • Intre timp punem o oala cu apa la fiert. Adaugam si sare sa fiarba mai repede.Cand apa clocoteste, adaugam pastele si le lasam sa fiarba conform instructiunilor dupa ambalaj (in general 8-10 minute).
  • Scurgem pastele. Scoatem legumele din cuptor. Adaugam pastele si amestecam bine.Se serveste atat fierbinti cat si reci cu mult parmezan ras deasupra.


Întrebări:




Comentarii:

cris_nedelcovici, 19/03/2019

..nu am cuvinte

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu chorizo ​​​​
Paste cu chorizo ​​​​
3 porții
40 min
Foarte ușor
Rețetă Paste cu varză roșie și nucă
Paste cu varză roșie și nucă
2 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Pachetelele de primavara, aperitive pentru orice anotimp! Pachetelele de primavara, aperitive pentru orice anotimp! Rucola sau salata de papadie? Rucola sau salata de papadie?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează