Petitchef

Bucatini all'amatriciana

Felul principal
2 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Pastele se fierb conform indicatiilor de pe cutie . Intre timp se pregateste sosul.Se pune uleiul la incins , se adauga kaizerul taiat cubulete , se prajeste putin , se scoate si se pastreaza cald.
  • Ceapa tocata marunt si ardeiul rotocoale se pun in uleiul ramas si se calesc pana ceapa isi schimba putin culoarea , se adauga rosiile decojite , fara seminte , taiate cubulete.
  • Se lasa cam 5 minute , se pune inapoi kaizerul si se adauga sare.Se adauga in sos si pastele scurse si se mai lasa pe foc 1 minut.
  • Pastele se aseaza pe farfurie , se presara cu parmezan ras si busuioc.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste amatriciana, rețeta tradițională pas cu pas
Paste amatriciana, rețeta tradițională pas cu pas
2 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salata panzanella - salata italiana
Salata panzanella - salata italiana
2 porții
10 min
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Paste cu varză roșie și nucă
Paste cu varză roșie și nucă
2 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gratin de vinete cu parmezan-parmigiana
Gratin de vinete cu parmezan-parmigiana
20 porții
1 h 20 m
Ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Ciabatta all'italiana - o pufosenie de paine! Ciabatta all'italiana - o pufosenie de paine!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează