Petitchef

Peste la cuptor in staniol cu legume

Felul principal
4 porții
20 min
1 oră
Ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
-4 pesti(eu am ales macrou)

-2rosii

-2lamai

-1morcov

-2foi de dafin

-100g unt

-o punga de legume

-sare

-piper

-boia

Preparare

  • Se scot maruntaiele pestelui si se spala foarte bine,in cazul in care pestele este cu solzi se curata foarte bine cu un cutit in sensul invers al solzilor.
    Dupa ce a fost spalat peste cu apa rece(daca este apa calda i se decojeste pielea)se taie rosiile in felii subtiri si morcovul la fel.Se condimenteaza dupa gust,se pun rosiile si morcovii in burta si se stoarce jumatate de lamaie peste el.
    Se pune pestele intr-o foaie de staniol si inainte de a se impacheta se adauga si unt in felii subtiri(4).Impachetarea se face in asa fel incat sa fie cu marginea in sus sa nu curga sosul.
    Se baga la cuptor,prealabil incins,la foc mediu circa 50 min.
    Legumele se fierb 15 min

Poze

Peste la cuptor in staniol cu legume, poza 1
Peste la cuptor in staniol cu legume, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

29/12/2013

Am sa incerc chir acum.

(0) (0) Abuz
26/10/2013

Ok buna

(0) (0) Abuz
30/09/2013

Super o sal incerc si eu pupici

(0) (0) Abuz
23/07/2013

Imi place foqarte mult pestele**-din nefericire nu stiu sa l mananc frumos
asa ca in afara casei imi refuz bucuria de a manca peste

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Peste cu legume la cuptor
Peste cu legume la cuptor
8 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Peste cu orez (file de pangasiu) si legume la cuptor
Peste cu orez (file de pangasiu) si legume la cuptor
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Peste cu legume la cuptor
Peste cu legume la cuptor
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Anghinare la cuptor
Anghinare la cuptor
2 porții
1h15m
Ușor
3.1 / 5
Rețetă Gradina de Paste (humus si legume mici)
Gradina de Paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Camembert la cuptor, cu nuci si miere
Camembert la cuptor, cu nuci si miere
4 porții
25 min
Foarte ușor
3.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătatePeștele, un aliment esențial pentru sănătateUn fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăSupa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.