Petitchef

Peste marinat

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

Pentru marinada:

Preparare

  • Bucatile de peste se dezgheata, se curata de intestine, se taie coada si capul si apoi se prajesc in ulei.
  • Separat se prepara marinada: Se fierbe apa impreuna cu restul ingredientelor, pana cand da un clocot. Se lasa un pic la racit.
  • In borcan, se pune pestele, se adauga ceapa taiata solzisori si maslinele fara samburi si se toarna marinada calduta, cat sa se acopere pestele.
  • Se inchide borcanul si se tine la frigider 2-3 zile, dupa care poate fi consumat. Se poate pastra in frigider chiar si 3 saptamani.

Întrebări:




Comentarii:

10/10/2011

E super buuuuuuuuuun !!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Peste cu susan
Peste cu susan
2 porții
35 min
Foarte ușor
Rețetă Peste la cuptor
Peste la cuptor
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Peste cu maioneza
Peste cu maioneza
4 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Somon marinat cu lamaie
Somon marinat cu lamaie
4 porții
1h5m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Somon marinat
Somon marinat
3 porții
10 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Salata Panzanella - Salata italiana
Salata Panzanella - Salata italiana
2 porții
10 min
Foarte ușor
3.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătatePeștele, un aliment esențial pentru sănătateUn fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăDespre conservele de pesteDespre conservele de peste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.