Petitchef

Peste marinat

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Pentru marinada:

Preparare

  • Bucatile de peste se dezgheata, se curata de intestine, se taie coada si capul si apoi se prajesc in ulei.
  • Separat se prepara marinada: Se fierbe apa impreuna cu restul ingredientelor, pana cand da un clocot. Se lasa un pic la racit.
  • In borcan, se pune pestele, se adauga ceapa taiata solzisori si maslinele fara samburi si se toarna marinada calduta, cat sa se acopere pestele.
  • Se inchide borcanul si se tine la frigider 2-3 zile, dupa care poate fi consumat. Se poate pastra in frigider chiar si 3 saptamani.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:




Comentarii:

10/10/2011

E super buuuuuuuuuun !!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Peste in sos de rosii cu vin
Peste in sos de rosii cu vin
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Peste cu sos meunière si sote de morcovi
Peste cu sos meunière si sote de morcovi
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pește în apă nebună
Pește în apă nebună
2 porții
1 h 20 m
Ușor
3.9 / 5
Rețetă Tofu marinat în sos de soia, muștar și coriandru
Tofu marinat în sos de soia, muștar și coriandru
2 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tofu marinat cu aromă asiatică
Tofu marinat cu aromă asiatică
2 porții
2 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.