-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Felul principal
-
Retete cu macrou
-
Retete marinată macrou
-
Peste marinat
Peste marinat
Preparare
-
Bucatile de peste se dezgheata, se curata de intestine, se taie coada si capul si apoi se prajesc in ulei.
-
Separat se prepara marinada: Se fierbe apa impreuna cu restul ingredientelor, pana cand da un clocot. Se lasa un pic la racit.
-
In borcan, se pune pestele, se adauga ceapa taiata solzisori si maslinele fara samburi si se toarna marinada calduta, cat sa se acopere pestele.
-
Se inchide borcanul si se tine la frigider 2-3 zile, dupa care poate fi consumat. Se poate pastra in frigider chiar si 3 saptamani.
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
E super buuuuuuuuuun !!!