Petitchef

Peste marinat

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
un borcan mai maricel

macrou congelat

masline



Pentru marinada:

apa cat sa acopere pestele in borcan

1 lingurita de sare la 1l apa

1 lingura ulei la 1l apa

1 cana de otet la 1l apa

boabe de piper

boabe de mustar

foi de dafin

Preparare

  • Bucatile de peste se dezgheata, se curata de intestine, se taie coada si capul si apoi se prajesc in ulei.
  • Separat se prepara marinada: Se fierbe apa impreuna cu restul ingredientelor, pana cand da un clocot. Se lasa un pic la racit.
  • In borcan, se pune pestele, se adauga ceapa taiata solzisori si maslinele fara samburi si se toarna marinada calduta, cat sa se acopere pestele.
  • Se inchide borcanul si se tine la frigider 2-3 zile, dupa care poate fi consumat. Se poate pastra in frigider chiar si 3 saptamani.

Întrebări:




Comentarii:

10/10/2011

E super buuuuuuuuuun !!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Peste la cuptor
Peste la cuptor
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Peste in sos de rosii cu vin
Peste in sos de rosii cu vin
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Peste cu sos meunière si sote de morcovi
Peste cu sos meunière si sote de morcovi
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Tartar cu prosciutto si pepene
Tartar cu prosciutto si pepene
2 porții
20 min
Foarte ușor
2.3 / 5
Rețetă Somon marinat cu lamaie
Somon marinat cu lamaie
4 porții
1h5m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Somon marinat
Somon marinat
3 porții
10 min
Foarte ușor
2.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Cum sa gatesti perfect carnea de peste!Cum sa gatesti perfect carnea de peste!Despre conservele de pesteDespre conservele de peste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: