Petitchef

Pesto de rucola

Felul principal
4 porții
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Rucola se spala sub jet de apa rece, se scurge si se lasa la uscat pe un servet de hartie, pentru a absorbi apa in exces.
  • Se pun toate ingredientele in robotul de bucatarie si se mixeaza pana se ajunge la consistenta dorita (unora le place un pesto mai fin, altora mai neuniform). Adaugam uleiul, treptat, pana cand compozitia devine cremoasa.
  • Daca nu este folosit imediat, pesto se conserva intr-un borcan. Peste stratul de pesto din borcan se adauga un guleras de ulei de masline, pentru a preveni rancezirea preparatului.
    Se consuma pe paine prajita sau pe paste.

L Lifestyle blog

Poze

Pesto de rucola, poza 1
Pesto de rucola, poza 2





Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pesto de patrunjel
Pesto de patrunjel
1 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Pesto de rucola
Pesto de rucola
2 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pesto de busuioc
Pesto de busuioc
4 porții
15 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pesto Rosu
Pesto Rosu
3 porții
5 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pesto verde - pesto alla genovese
Pesto verde - pesto alla genovese
4 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Rucola sau salata de papadie? Rucola sau salata de papadie?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.