Petitchef

Pesto de rucola

Felul principal
4 porții
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Rucola se spala sub jet de apa rece, se scurge si se lasa la uscat pe un servet de hartie, pentru a absorbi apa in exces.
  • Se pun toate ingredientele in robotul de bucatarie si se mixeaza pana se ajunge la consistenta dorita (unora le place un pesto mai fin, altora mai neuniform). Adaugam uleiul, treptat, pana cand compozitia devine cremoasa.
  • Daca nu este folosit imediat, pesto se conserva intr-un borcan. Peste stratul de pesto din borcan se adauga un guleras de ulei de masline, pentru a preveni rancezirea preparatului.
    Se consuma pe paine prajita sau pe paste.

L Lifestyle blog

Poze

Pesto de rucola
Pesto de rucola - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pesto verde - pesto alla genovese
Pesto verde - pesto alla genovese
4 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pesto de fistic, sos ușor și gustos
Pesto de fistic, sos ușor și gustos
20 porții
5 min
Foarte ușor
Rețetă Pesto rosu
Pesto rosu
3 porții
5 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pesto calabrese și burrata cremoasă
Pesto calabrese și burrata cremoasă
4 porții
40 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Rucola sau salata de papadie? Rucola sau salata de papadie?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează