Petitchef

Paste cu pesto de patrunjel si alune de padure

Antreuri
4 porții
20 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Asa ca se pun la fiert niste paste. Cat timp ele isi vad de treaba, bine ar fi sa ai la indemana un robot de bucatarie, blender etc, pentru ca lucrurile devin tare simple.
  • 2-3 legaturi de patrunjel se pun in blender alaturi de 100 de grame de alune de padure prajite si decojite, 50 de grame de parmezan (eventual taiat bucati sau ras in prealabil), sucul de la o lamaie (ba chiar si ceva coaja rasa) si se mixeaza pana se obtine o pasta. Se adauga si 100ml de ulei de masline plus sare & piper, se mai amesteca un pic si pesto-ul e gata.
  • Desigur, my personal touch au fost cei 3 sau 4 catei de usturoi care au imputit toata treaba.Intre timp, pastele s-au fiert, asa ca nu ramane decat sa amesteci si sa mananci pana pocnesti.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu un sos de ton, fistic și lămâie
Paste cu un sos de ton, fistic și lămâie
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu dovleac și carne din cârnați
Paste cu dovleac și carne din cârnați
2 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Beneficiile terapeutice ale alunelor de padure Beneficiile terapeutice ale alunelor de padure

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează