-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Felul principal
-
Retete cu rozmarin
-
Retete cu cimbru si rozmarin
-
Retete cuptor cu cimbru si rozmarin
-
Piept de curcan la cuptor
Piept de curcan la cuptor
-
(4.5/5 - 163 voturi)
-
16
-
19
Preparare
-
Spalam bine pieptul de curcan, il crestam deasupra cu un cutit si il asezam in tava unsa cu ulei.
-
Adaugam si putina apa, asezam o ceapa taiata in patru si cateii de usturoi, apoi condimentam carnea deasupra si invelim tava cu folie de aluminiu.
-
Bagam la cuptor la foc mediu si lasam aproximativ o ora dupa care scoatem folia de Al si mai lasam 15-20 de minute ca sa se rumeneasca frumos.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii (16):
Merge cu sos de shpritz
Am facut si eu in seara asta si a iesit foarte bun.
Excelenta
Si peptul de curcan e cam prea bine facut, ca sa nu zic ars
Foaarte gustos:)
Foarte bun! Am facut si eu si va recomand reteta.
Arata senzational
Super recomand
Foarte buna!!!
Super