Acasă - Petitchef
Rețete
Felul principal
Retete cu suc de lamaie
Retete cuptor cu suc de lamaie
Piept de curcan la cuptor cu mustar
Piept de curcan la cuptor cu mustar
Nu spuneti "nu" ca ve-ti avea o surpriza. Pieptul de curcan va iesi suculent, picant si extrem de gustos.
Pieptul trebuie pus in marinada cel putin o noapte inainte de copt.
Preparare
Se pune pieptul intru un castron. Se amesteca toate ingredientele marinadei si se toarna peste piept. Se acopera castronul cu folie de nailon si se da la frigider cel putin pentru o noapte. cu cat sta mai mult in marinada gustul va fii mai savuros.
Se incalzeste cuptorul 190 grade celzius
Se pune pieptul de curcan in tava, se toarna marinada peste el.
Se amesteca o lingura se mustar cu o lingura de zahar si se intinde pe piept. se da la cuptor pentru 35 de minute.
Se pune pe masa intreg si se taie felii pe loc. Se poate sevii cald dar si rece.
Întrebări:
Adresează o intrebare autorului
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Delicios si gustos
A cazut greshala la timpul de gatit. trbuie sa fie 35 minute si nu ore.