-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Felul principal
-
Retete cu carne de porc
-
Rețete cu morcov și porc
-
Ficat de porc cu legume
Ficat de porc cu legume
Preparare
-
Ficatul se taie bucatele mici si se clateste de mai multe ori in apa rece.
-
Se lasa la uscat, se presara cu putina faina si se prajeste in ulei.
-
Cand s-a prajit pe toate partile, se scoate si se pastreaza la cald.
-
Morcovul, cartoful, ardeiul gras se curata si se taie bastonase subtiri.
-
Se curata ceapa, se taie pestisori si se pune la calit in putin ulei.
-
Cand ceapa devine aurie, adaugam morcovul, cartoful, ardeiul gras si lasam la foc mare pentru 5 minute amestecand incontinuu.
-
Stingem cu vin alb sec si adaugam ghimbirul tocat marunt.
-
Punem ficatul peste legume, condimentam cu sare si piper.
-
Mai lasam pe foc 2-3 minute sa se intrepatrunda aromele.
-
Servim cu orez care poate fi cu legume sau simplu.
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Bucatele mici ? Ai mai vazut tu bucatele mari?