Petitchef

Tarta cu dovlecei si ciuperci pleurotus

Felul principal
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 dovlecel

200 g ciuperci pleurotus


3 oua

2 catei de usturoi

100 ml smantana

2 linguri faina

ulei de masline

sare, piper

patrunjel

marar

Preparare

  • Curatam dovlecelul si il dam prin razatoare. Spalam ciupercile trecandu-le rapid prin jet de apa rece si le uscam usor cu prosoape de hartie. Le indepartam coditele .Taiem marunt ceapa si ciupercile si le puem la calit impreuna cu usturoiul pisat.
  • Adaugam si dovleceii, condimentam si mai lasam pe foc aprox.10 minute pana ce compozitia isi pierde zeama .Stingem focul si lasam la odihnit.Intr-un castron batem galbenusurile de ou cu faina, smantana , patrunjelul si mararul apoi turnam peste compozitia cu ciuperci si dovlecel.
  • Albusurile se bat spuma si se adauga in compozitie amestecand usor.Ungem cu ulei o oala mica din lut sau acoperim cu hartie de copt o tavita normala , turnam compozitia si o dam la cuptor 20-30 de minute la foc mediu.

Întrebări:




Comentarii:

19/01/2013

E ok

(0) (0) Abuz
18/02/2012

Este buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Tarta de carne cu dovlecei
Tarta de carne cu dovlecei
4 porții
1h40m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta vegetala cu dovlecei si vinete
Tarta vegetala cu dovlecei si vinete
4 porții
1h5m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tarta cu dovlecei, mazare si cartofi dulci
Tarta cu dovlecei, mazare si cartofi dulci
10 porții
2h5m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tarta cu banane si ciocolata
Tarta cu banane si ciocolata
10 porții
40 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Tarta aromata cu prune
Tarta aromata cu prune
10 porții
2h40m
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Tarta cu mangold si branza rasa
Tarta cu mangold si branza rasa
6 porții
55 min
Foarte ușor

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.