Petitchef

Placinta cu pui si praz

Felul principal
8 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Fierbeti carnea in apa cu sare si piper,apoi taiati-o in cubulete.Caliti in ulei cubuletele scurse de apa,ceapa tocata marunt si prazul taiat in rondole.
  • Cand prazul s-a inmuiat ,luati vasul de pe foc,lasati 5 minute sa raceasca,apoi adaugati 3 oua batute,cascavalul dat pe razatoare mare,telemeaua rasa,sare si piper.
  • Intindeti aluatul intr-o foaie subtire si puneti amestecul pe o parte de foii.Suprapuneti partea de aluat ramasa peste umplutura si apasati pe margini pentru a nu se desface la copt.
  • Ungeti cu ou batute deasupra.Coaceti placinta la foc potrivit pana cand se rumeneste deasupra.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube



Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Placinta cu piept de pui
Placinta cu piept de pui
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Placinta cu pui
Placinta cu pui
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Placinta de pui cu praz si foietaj
Placinta de pui cu praz si foietaj
5 porții
1 h 30 m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Placinta hamburger
Placinta hamburger
8 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Placinta cu carne de bibilica
Placinta cu carne de bibilica
8 porții
4 ore
Ușor
3.5 / 5
Rețetă Placinta cu mere si scortisoara-Petitchef
Placinta cu mere si scortisoara-Petitchef
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu... Praz Retete cu... Praz Adio si un praz verde! Adio si un praz verde! Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: