Petitchef

Placinta taraneasca cu branza

Aperitiv
2 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
Foi de placinta Branza telemea Branza dulce

Cas Oua Smantana Masline Cascaval

Ardei capia Ulei de masline

Preparare

  • Se prepara o compozitie din branza telemea, branza dulce, cas, smantana si oua. Foile de placinta se ung cu ulei de masline, se suprapun cate 3 apoi se umplu cu compozitia din branzeturi, se ruleaza si se aseaza in tava unsa.
  • Se coace la 180 de grade timp de 30 de minute. Cand este aproape gata se preasara rulourile de placinta cu masline verzi tocate, ardei capia maruntit si cascaval razuit. Se da totul din nou la cuptor. Se serveste fierbinte cu vin rosu.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Placinta cu branza si...alte saraturi
Placinta cu branza si...alte saraturi
4 porții
1h20m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Placinta taraneasca de dovleac cu nuci
Placinta taraneasca de dovleac cu nuci
2 porții
25 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Placinta taraneasca
Placinta taraneasca
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Placinta hamburger
Placinta hamburger
8 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Placinta cu carne de bibilica
Placinta cu carne de bibilica
8 porții
4 ore
Ușor
3.7 / 5
Rețetă Placinta cu mere si scortisoara-Petitchef
Placinta cu mere si scortisoara-Petitchef
6 porții
1h10m
Foarte ușor
3 / 5

Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branzaMascarpone – o branza atipicaMascarpone – o branza atipicaTofu – Branza de Asia!Tofu – Branza de Asia!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: